| 网站首页 | 下载中心 | 教案 | 说课 | 试题 | 中考 | 高考 | 学习 | 范文 | 英语角 | 窗外事 | 释疑解惑 | QQ系列 | 图片 | 故事 | 习作 | 
| 初一精品课程 | 初二精品课程 | 初三精品课程 | 高一精品课程 | 高二精品课程 | 高三精品课程 |
您现在的位置: 漠阳资源网 >> 英语角 >> 英语完形填空 >> 正文
The Cashier said to a boy, “I’m sorry, but you don’t have …完形填空及答案           ★★★
The Cashier said to a boy, “I’m sorry, but you don’t have …完形填空及答案
作者:佚名 文章来源:网络 点击数: 更新时间:2018/3/28 23:38:07

完型填空(共20个小题;每题1.5分,满分30分)
    阅读下面短文,从短文后各题所给的A、B、C和D 四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。

    The Cashier said to a boy, “I’m sorry, but you don’t have enough money to buy this 36  .”  Then the little boy  37  me and asked, “Uncle, are you sure I don’t have enough money?”
I  38  his cash and nodded to him. The little boy was still   39  the doll in his hand.  Finally,  40   I asked him who he wished to give this doll to.  “I wanted to  41  my sister for her Birthday. She has   42  to be with God. Daddy says that Mommy is going to see her very soon too,”
My heart nearly   43  . The little boy looked up at me and said, “I need Mommy to wait  44  I come back.” Then he showed me a very nice photo of him,  45  he was laughing.”
Then he looked again at the doll, very  46  . “Suppose we check again, just  47   you can buy the doll?” He said, “OK,” I secretly  48  some of my money to his. There was enough for the doll and even some  49  money. The little boy said, “Thank you God for   50   me enough to buy the doll and a white rose for my mommy. last night I didn’t dare to ask for too much”
I finished my shopping in a totally different  51  from when I started. I couldn’t get the little boy out of my  52  . Then I remembered the news that a drunk driver hit a car  53  by a young woman and a little girl. The little girl died  54  , and the mother was badly hurt.
The  55  that the little boy had for his mother and his sister is still, to this day, hard to imagine.
36. A. rose    B. doll   C. toy    D. gun
37. A. returned to  B. added to  C. turned to  D. agree to
38. A. counted   B. found  C. received   D. calculated
39. A. shaking   B. holding  C. catching   D. seizing
40. A. happily   B. curiously C. anxiously  D. hurriedly
41. A. take    B. ask   C. gift    D. present
42. A. gone    B. died   C. taken   D. brought
43. A. beat    B. cooled  C. shaped   D. stopped
44. A. after   B. since  C. so    D. until
45. A. where   B. which  C. that    D. why
46. A. unconsciously B. silently  C. quietly   D. calmly
47. A. as if   B. as well  C. in case of  D. in case
48. A. threw   B. added  C. increased  D. gave
49. A. unlimited  B. enough  C. spare   D. remaining
50. A. offering   B. lending  C. giving   D. rewarding
51. A. confusion   B. addiction C. thought      D. state
52. A. heart   B. mind   C. head    D. thought
53. A. held    B. taken  C. driven   D. occupied
54. A. right away  B. later  C. directly   D. sadly
55. A. miss    B. love   C. feeling   D. sorrow
                               第II卷

参考答案
36.B  37.C   38.A  39.B  40.B  41.C  42.A  43.D  44.D  
45.A  46.C   47.D  48.B  49.C  50.C  51.D  52.B  53.D
54.A  55.B



文章录入:admin    责任编辑:admin 
  • 上一个文章:

  • 下一个文章: 没有了
  • 【字体: 】【发表评论】【加入收藏】【告诉好友】【打印此文】【关闭窗口
      网友评论:(只显示最新10条。评论内容只代表网友观点,与本站立场无关!)

    最新文章 更多内容
    普通文章The Cashier said to a boy, “I’m sorry, but
    普通文章I was walking around in a store doing a shop
    普通文章I was walking around in a Big Bazar store do
    普通文章While shopping in a Big Bazar store, I heard
    普通文章When shopping in a store, I saw a Cashier ta
    普通文章I was walking aimlessly in a mall, when I sp
    普通文章I was walking around in a Big Bazar store,…
    普通文章I was walking around in a Big Bazar store do
    普通文章I was doing a shopping in a mall, when I saw
    普通文章I was shopping in a store when I   36   a Ca
    相关文章
    How to Enjoy Life As a Teen…七选五及答案
    On the day the tornado hit, there was no indic
    Microsoft has developed a new smart phone app 
    A study published in Blood Pressure Monitoring
    Bobby was getting cold sitting out in his back
    假如你是李华,是一名即将高中毕业的学生……书面
    If   56   (give) the choice, a great many peop
    I was walking around in a Big Bazar store doin
    The "best years of your life"? Maybe not…七选
    On the day the tornado hit, there was no indic
    更多内容

    | 设为首页 | 加入收藏 | 联系站长 | 友情链接 | 版权申明 | 管理登录 |