| 网站首页 | 下载中心 | 教案 | 说课 | 试题 | 中考 | 高考 | 学习 | 范文 | 英语角 | 窗外事 | 释疑解惑 | QQ系列 | 图片 | 故事 | 习作 | 
| 初一精品课程 | 初二精品课程 | 初三精品课程 | 高一精品课程 | 高二精品课程 | 高三精品课程 |
您现在的位置: 漠阳资源网 >> 英语角 >> 英语完形填空 >> 正文
Thanks for Taking Care of Me…完形填空及答案           ★★★
Thanks for Taking Care of Me…完形填空及答案
作者:佚名 文章来源:网络 点击数: 更新时间:2018/4/12 7:58:11

第二节  完形填空(共20小题;每小题1.5分,共30分)
阅读下面短文,掌握其大意,从每题所给的A、B、C、D四个选项中,选出最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。
Thanks for Taking Care of Me
Like most elementary schools, it was typical to have a parade of students in and out of the health clinic throughout the day. As principal, my office was right next door to the clinic, so I often dropped in to lend a hand and   16   out with hugs.
One morning I was putting a Band-Aid on little Mary’s bloody knee and I
  17   that she was shivering in her thin little shirt. I found her a warm sweater and helped her pull it on. “Thanks for   18   me,” she whispered.
It wasn’t long after that when cancer invaded me. I considered whether or not to tell the students about my   19  . The word cancer seemed so frightening. When it became evident that the children were going to find out one way or another, I   20   to tell them myself. The empathy and   21   I saw in their faces told me I had made the right decision. When I gave them a   22   to ask questions, they   23   wanted to know how they could help. I told them that what I would like best would be their letters, pictures and prayers.
Little Mary threw herself into my arms and looked up into my face. “Don’t be afraid, Dr. Perry,” she said earnestly, “It’s our   24   to take care of you.”
No one   25   have ever done a better job. The kids sent me a book they had written and a video of every class in the school singing get-well songs. When I would have an operation, the letters and pictures   26   coming until they covered every wall of my room. What healing   27   I found in being surrounded by their caring!
At long last I was   28   enough to return to work. As I headed up the road to the school, I was suddenly overcome by   29  . If the kids have forgotten all about me, what should I do?   30   they don’t want a skinny bald principal? Then I caught sight of the school marquee “Welcome Back, Dr. Perry,” it read. As I
  31   closer, everywhere I looked were pink ribbons.   32   flooded over me.
Little Mary was first in line to   33   me. “Dr. Perry, you’re back!” she called. “See, I told you we’d take care of you!”
What an amazing day! I didn’t look for or expect anything in   34   when I helped them, but when they did return the favor, it was an enormous and positive
  35  .

16.A.help   B.watch        C.take       D.rush
17.A.agreed   B.noticed    C.thought     D.predicted
18.A.listening to  B.playing with  C.calling on D.taking care of
19.A.opinion   B.difference   C.disease  D.experience
20.A.regretted  B.decided   C.promised D.hesitated
21.A.concern   B.trust   C.pleasure  D.fear
22.A.challenge    B.change      C.chance     D.choice
23.A.also   B.hardly   C.mostly   D.even
24.A.idea   B.lesson   C.duty  D.turn
25.A.could   B.should   C.need  D.must
26.A.stopped   B.kept       C.started   D.delayed
27.A.prayers   B.warnings  C.comfort  D.welcome
28.A.brave   B.prepared  C.confident D.well
29.A.curiosity     B.pride       C.doubts    D.difficulties
30.A.What for  B.What if   C.How come  D.How often
31.A.stood   B.grew   C.stayed  D.drew
32.A.Relief   B.Disappointment C.Pain  D.Surprise
33.A.greet     B.thank     C.amuse     D.tease
34.A.time   B.return   C.mind  D.order
35.A.effect     B.attitude   C.contribution D.bonus

参考答案
16. A  17. B 18. D 19. C  20. B 21. A 22. C 23. C 24. D 25. A
26. B  27. C  28. D  29. C  30. B 31. D 32. A 33. A 34. B 35. D 



文章录入:admin    责任编辑:admin 
  • 上一个文章:

  • 下一个文章: 没有了
  • 【字体: 】【发表评论】【加入收藏】【告诉好友】【打印此文】【关闭窗口
      网友评论:(只显示最新10条。评论内容只代表网友观点,与本站立场无关!)

    最新文章 更多内容
    普通文章Thanks for Taking Care of Me…完形填空及答案
    普通文章Thanks for Taking Care of Me…完形填空及答案
    普通文章I live in a rural community in the United St
    普通文章The last thing Kim Powell-Woods wanted for …
    普通文章One evening I was leaving from a supermarket
    普通文章I was doing a shopping when I saw a Cashier 
    普通文章The Cashier said to a boy, “I’m sorry, but
    普通文章I was walking around in a store doing a shop
    普通文章I was walking around in a Big Bazar store do
    普通文章While shopping in a Big Bazar store, I heard
    相关文章
    Mary will not attend the party tonight…单项选
    I’m sorry. I _________ at you the other day…
    The movie Wolf Warrior II …单项选择及答案
    假设你是红星中学高三学生李华。请你根据以下四幅
    假设你是北京中学高三学生李华。你的英国笔友Chri
    History of Broadway…七选五及答案
    Antiquities are ancient objects and artworks…
    Researchers at Brigham found about one in five
    The Amazing Penguin Rescue…阅读及答案
    Dear Student of Star Middle School…阅读及答案
    更多内容

    | 设为首页 | 加入收藏 | 联系站长 | 友情链接 | 版权申明 | 管理登录 |